CALENDAR ZBORURI   BUCURESTI – ROMA

Schimbati aeroportul de plecare si destinatia. Puteti alege valuta, durata si zborul (direct sau cu escala) dupa dorinta.

TIMISOARA - ROMA

TIMISOARA - ROMA

CONSTANTA - ROMA

CONSTANTA - ROMA

CLUJ-NAPOCA - ROMA

CLUJ-NAPOCA - ROMA

IASI - ROMA

IASI - ROMA

SIBIU - ROMA

SIBIU - ROMA

BACAU - ROMA

BACAU - ROMA

SUCEAVA - ROMA

SUCEAVA - ROMA

CRAIOVA - ROMA

CRAIOVA - ROMA

ZBORURI SPRE CELE MAI IMPORTANTE ORASE DIN ITALIA

Gasiti si comparati legitimatii de zbor spre orasele italiene importante

Bilete avion Roma, Italia. Kompasstravel nu vinde bilete de avion sau camere de hotel. Noi va punem la dispozitie unul din cele mai performante motoare de cautare online. Cautati si comparati zboruri low cost sau de linie direct de la surse. Oferte zboruri actualizate in timp real la preturi fara concurenta. Rezervari zboruri online numai cu cateva clicuri.

BILETE AVION DIRECT DE LA COMPANII

Toate companiile aeriene inclusiv cele low cost (pret redus) se regasesc in ofertele noastre de calatorie aeriana. Compania noastra este specializata in gasirea, sortarea si compararea biletelor de zbor. Fara taxe de rezervare si usor de folosit site-ul nostru va mai ofera in afara de bilete avion ieftine, cazare la hoteluri, inchirieri de masini, transfer de la aeroport etc.
Gratuit și independent, motorul de cautare pentru zboruri low cost functioneaza foarte simplu. Introduceti aeroportul de plecare (origin), stabiliti destinatia din lista derulanta, aplicati datele din calendar si cautati bilete avion.
Consideram ca este gresit sa cautati oferte zboruri direct la compania aeriana (de ex.Tarom). Pe site-ul nostru puteti gasi oferte mai bune pentru rezervari zboruri decat la compania mama.
Oferim Bilete avion, camere la hotel, inchirieri masini, transferuri de la aeroport in centrul orasului sau in alta localitate, bilete la muzee sau concerte. Deasemeni gasiti sa inchiriati yachturi si barci, motociclete, Atv-uri si biciclete.

Bilete avion

bilete avion ieftine

zboruri low cost

rezervari zboruri

SERVICII